Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Vinomente I/S

CVR-nr. 41392525

Brentedalen 6E - 2635 Ishøj

info@vinomente.dk

 

 

Betaling

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

Fragt

Pakken leveres af PostNord. Levering vil finde sted 1-3 hverdage efter din bestilling.

 

Din pakke vil blive leveret til din bopæl. Er du ikke hjemme, når pakkeposten ankommer, vil du modtage en sms, der informerer om, at din pakke kan afhentes inden for de næste 7 hverdage på det oplyste udleveringssted. Ved afhentning på udleveringsstedet skal du medbringe pakkenummeret, der fremgår af sms og e-mail. Husk at medbringe personligt ID for at få pakken udleveret.

Prisen på denne leveringsmetode er 95,00 DKK, hvis ordren er mindre end 500 DKK. Der er gratis levering ved denne leveringsmetode, hvis ordren er på 500 DKK eller derover.

Skulle du glemme at hente din pakke på posthuset, returneres pakken til os efter 2 uger. I sådanne tilfælde forbeholder vi os ret til at pålægge et gebyr til dækning af returfragt og håndteringsomkostninger.

 

Fri fragt

Gratis levering ved køb for min. 500 kr.

Ved køb under 500 kr. pålægges et fragtgebyr på 95 kr.

 

VIGTIGT: Ved levering er det modtagerens ansvar at kontrollere varerne. Enhver afvigelse (såsom synlig skade, anbrud eller manko ift. fragtbrevsoplysningerne) SKAL noteres på fragtbrevet, inden der kvitteres. Varerne leveres til døren eller umiddelbart inden for døren, såfremt adgangsforholdene tillader dette (dvs. fast underlag/ingen trin).

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Vinomente I/S

Brentedalen 6E

2635 Ishøj

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

 

Varen sendes til:

Vinomente I/S

Brentedalen 6E

2635 Ishøj

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Særlige vine og begrænsede vine: Fine and rare wine
Disse vine, der er tildelt kategori "Fine and rare wine" ("Begrænset / sjælden"), kan under ingen omstændigheder tages tilbage. Disse vine sælges som ”køberrisiko”. Køberen bærer risikoen for en mulig defekt såsom en kork eller andet. Vinen sendes på købers egen risiko. I tilfælde af klager over tab eller skade under transporten skal kunden selv kontakte det relevante transportfirma (Postnord).

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Vinomente I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.vinomente.dk er Marc Rohrbach. 

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@vinomente.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@vinomente.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K - https://www.datatilsynet.dk/kontakt/

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Ingen salg til børn og unge under 18 år

Ifølge loven om forbud mod salg og tobak til unge under 18 år, må alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2 eller derover ikke sælges til personer under 16 år, mens alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5 eller derover må ikke sælges til personer under 18 år. Derfor skal du, for at handle på vinomente.dk være fyldt 18 år og bekræfte dette før dit køb gennemføres. Hvis Vinomente er i tvivl om, at kunden opfylder aldersgrænserne for køb af alkoholholdige drikkevarer, skal kunden forevise en gyldig billedlegitimation, ellere anullere Vinomondo.dk bestilling.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31.07.2020

 

Vinomente.dk